Vi ser ikke bare godt ud

Det gør vores videoer faktisk også.

Udefra kunne man sikkert fristes til at tro at Underdog Films samlede kompetencer handler om at være veltrimmet og storsmilende. Men der er så meget mere, når først du kradser i overfladen.

Vi får også dig til at se godt ud

Det er helt afgørende, at man føler sig set rigtigt, gengivet rigtigt og fremstillet rigtigt, når man skal vise sig frem på de levende billeder. Det kan være både græseoverskridende og intimiderende at se sig selv eller sit produkt på film.

Det ved vi.

Vi har tilsammen mere end 30 års erfaring fra tv-branchen. Vi ved, hvad der fungerer på skærmen. Men lige så vigtigt – vi ved også, hvad der IKKE fungerer. Og det er vores opgave at komme med inputs til begge dele.

Vi er altid ærlige over for vores kunder. 

Vi skriver gerne manuskript, laver interview eller speak til videoerne. Og hvis Du har brug for medietræning enten før eller under optagelser, så hjælper vi også med det.

The underdogs

Bag kameraet

_F9I4567_RV1_Fin

Mette kimose hess

Mastermind & bosslady

Der er meget at fortælle om, når man er en sand verdensm…kvinde!

Trods sin (relativt) unge alder er skoletasken pakket med mange års erfaring og en utrættelig søgen efter den næste gode historie.

_F9I4493_RV1_Fin

Kim Kimose Hess

Ydmyg undersåt & kamerastativ

Der er ikke meget at sige. Hvis man altså har svært ved at sætte ord på hvor enestående en kameraholder, vi her har med at gøre!

Mere end 20 år i branchen har sat sine spor. Men kun i ansigtsfolderne – passionen og lysten til at lave fedt fjernsyn er stadig intakt.

HVIS DIT BRAND HAR NOGET at sige

Så giver vi det en stemme.