Vi er et produktionsselskab, der lever for at lave videoer.

Vi elsker, når vi tager en opgave ind i, der udfordrer os og vores arbejde. Derfor arbejder vi både med private virksomheder, der skal bruge promoveringsvideoer, større organisationer, der skal have portrætter eller informationsvideoer, og TV-selskaber eller produktionselskaber, der ønsker reportageserier og dokumentarfilm.

Vores film og videoer kan bruges både som reklamer på messer eller i biografer, på hjemmesider og sociale medier, eller de kan sendes i bedste sendetid på TV. Og så laver vi selvfølgelig videoer, der kan fungere både i ind- og udland.

Tilsammen har vi 25 års erfaring med professionelt fjernsyn. Så vi ved, hvad der virker og endnu vigtigere – vi ved, hvad der ikke virker. Vi ved, hvordan man fortæller en god historie, og derfor kan vi levere en skudsikker løsning fra idé til færdig video, uanset om det er i et dokumentarformat eller et 30 sekunder kort indslag på You Tube.

Giv os et ring, så hjælper vi med at finde det helt rigtig format til jeres næste filmproduktion – uanset om I har en færdigudviklet ide eller bare en har lyst til at udforske mulighederne.

Vi giver altid et uforpligtende møde gratis.

Optagelser

Vi optager og redigerer på fuldt professionelt udstyr, så vi kan aflevere videoen i orginal broadcast kvalitet. Vi skyder på C300 kamera, da vi synes, at billedekvaliteten og muligehederne med kameraet er fantastiske – og så givet kameraet et lækkert, filmisk udtryk, der klæder enhver video.

Har du brug for godt overblik, har vi også en drone, der kan krydre enhver video med fascinerende luftoptagelser, eller en slider der kan give langsomme og stilisttiske panoreringer til jeres video.

Vi optager altid rigeligt materiale, og vi bruger lang tid på hver enkelt optagelse. Det gør vi, fordi det kræver gode billeder at lave en god film.

_f9i4640_rv1_fin
Redigering

Redigeringsfasen er en vigtig proces, når vi leverer et produkt, fordi det er her historierne folder sig ud, og vi kan give videoen personlighed.

Vi kan godt lide at kræse for detaljerne, og det betyder, at vi bruger mange timer på hvert produkt, for at få lydovergange, billeder og klip til at passe helt perfekt. Vi klipper videoen, sådan som vores kunder ønsker det, men vi er – hvis vi selv skal sige det – rigtige dygtige til at klippe videoer med tempo, hurtige panoreringer og kortere klip. Det giver en rigtig fed energi, hvis billederne og resten af indholdet selvfølgelig passer til det.

Vi redigerer vores videoer på Adobe Premiere Pro. Det og Kims mange års erfaring med professionel redigering betyder, at vi kan levere et professionelt resultat.

Vi colorcorrecte selvfølgelig vores billeder, så de får et helt særligt udtryk, og skal grafik indgå i videoen løser vi også det. Vi samarbejder med en dygtig grafiker, der kan løfte alle slags opgaver.

Undertekster, speak og musik kan vi selvfølgelig også redigere på vores videoer.

Storyboard

Vi tilbyder at fortælle jeres historie, så den repræsenterer jeres virksomhed og jeres værdier bedst muligt. Det gør vi, fordi vi tror på, at vi ikke sælger produkter – men historier.
Derfor laver vi altid gennemarbejdede manuskripter til vores videoer, så I kan se, hvilken retning vi arbejder i. Vi giver jer mulighed for at komme med input og informationer om jeres virksomhed, som vi så fletter ind i manuskriptet for videoen på bedste vis.

Manusfasen er en levende proces, og vi slutter ikke med at rette til, før produktet er perfekt.

Droneoptagelser

Hos Underdog Film er vi certificeret donepilot. Det betyder, at vi har kursus certifikat til at flyve med droner i kategorien 1A i forbindelse med erhvervsmæssige flyvninger.
Vi arbejder altid fuldt ud professionelt, og derfor har vi selvfølgelig også certifikat til at flyve med vores drone: “Phantom 4”.
Vi tilbyder droneskud til vores videoer, fordi de givet et helt nyt perspektiv, og det giver videoen et lækkert præg, som får den til at skille sig ud fra mængden.

Droneoptagelser er fantastiske, når man gerne vil skabe et overblik. Og de er selvfølgelig ekstra lækre, hvis man flyver over et smukt naturlandskab, flyver omkring ikoniske bygninger, eller hvis man bare gerne vil se tingene lidt fra oven.

Vores optagelser bliver selvfølgelig lavet i 4K kvalitet.

Interview

Et interview har mange former, formater og formål.

Hos Underdog Film arbejder vi altid med den interviewtype, der passer bedst til jeres video. Nogle gange sætter vi en mikroport på trøjen, når medarbejderen på gulvet, fortæller om sit arbejde, så vi kan følge med, og gøre interviewet til en naturlig samtale. Andre gange sætter vi lys og kamera på stativ, så der er tid og rolige omgivelser,når chefen på hjørnekontoret, beskriver visionen for virksomheden.

Vi kan både lave det hårde, kritiske, konfronterende interview såvel som det bløde, understøttende erfaringsinterview.

Vi kan lave ét langt interview, eller vi kan klippe interviewet op i mindre bidder, som vi fordeler hen over den færdige video. Mulighederne for interviewet er endeløse.

Kort sagt: Vi kan stille de rigtige spørgsmål, så de rigtige svar kommer frem.

_f9i4851_rv1_fin
Research

Hos Underdog Film, har vores journalist, Mette, i mange år arbejdet som dybdeborende journalist på flere redaktioner og nyhedsproduktioner.

Her har en stor del af hendes arbejde været at grave de bedste historier frem, faktatjekke og undersøge alt fra klimarapporter til aktindsigter.

Det kræver timevis af research at afdække, om der er hold i en historie eller ej. Og det kræver tid og gåpåmod at finde de gode historier. Derfor tilbyder vi, at hjælpe dig med at lave den research.

Måske findes der I jeres firma gode historier, der trænger til at se dagens lys og blive fortalt af pressen. Måske har i brug for en rundspørge til en markedsanalyse omkring jeres produkter, eller research til afsøgning af det konkurrerende marked.

Det kan også være noget helt andet, som du kunne bruge hjælp til at researche, så giv os et ring, og vi kigger nærmere på mulighederne for at løse opgaven.

Speak

Vi tilbyder professionelt speak på vores videoer.

Mette har som journalist på både TV-AVISEN og NYHEDERNE, indtalt speak på utallige nyhedsindslag, og indtaler gerne speak til dine videoer også.

Skal din video sendes ud i verden, og derfor indtales på andre sprog end dansk, eller ønsker I en mandestemme, så er det ikke en hindring. I de tilfælde samarbejder vi med en række professionelle speakere, som I selv udvælger efter behag.

Medietræning

Vi tilbyder medietræning til virksomheder, der skal kunne håndtere en sulten presse uden at blive spist op.

Vi har mange års erfaring med direkte tv-transmissioner i bedste sendetid, og vi ved, hvad det vil sige at stå midt i orkanens øje. Den erfaring kan vi give videre, så din virksomhed er bedre rustet både før og efter behovet skulle opstå.

Vi tilbyder både private sessioner af enkelte personer og foredrag til større grupper.

Giv os et ring, og så skræddersyer vi en løsning til Jer.

_f9i4887_rv1_fin